Nintendo Switch

GoldenEye 007 Remaster dolazi na Xbox i Switch konzole

GoldenEye 007

Cele prošle godine smo čuli glasine da Rare remasterizuje svoj klasični N64 hit naslov, GoldenEye 007, za Xbox konzole. Kako se ispostavilo, ova renovirana verzija igre ide i na Xbox i Nintendo Switch, a biće dostupna kasnije ove nedelje.

Nekoliko meseci nakon zvanične najave, Nintendo i Microsoft su danas objavili da će GoldenEye biti dostupan na Nintendo Switch preko Nintendo Online Expansion paketa i na Xbox konzolama. Nažalost, već je potvrđeno da ova verzija igre neće uključivati onlajn multiplaier.

Remaster će zadržati sve karakteristike originalnog naslova, uključujući kampanju, lokalni podeljeni ekran za više igrača, pa čak i sve šifre dostupne u originalnoj igri za N64. Imajući to u vidu, on će takođe biti „poboljšan“ sa nekim modernim pogodnostima kao što je podrška za dvostruku analognu palicu, izvorni odnos stranica 16:9, do 4K rezolucije, stabilni frejmrejt i dostignuća u igri.

GoldenEye 007 će biti dostupan preko Xbox Game Pass, a svako ko već poseduje Rare Replay paket na Xbox konzolama takođe će dobiti pristup igri putem besplatnog ažuriranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top