Vesti

Dead Space Remake je najbolje ocenjena igra ove godine

FOTO: EA

EA nas je sve iznenadila prošle godine najavom Dead Space Remake. S obzirom na EA-ovu istoriju, postojala je određena zabrinutost da će ‘modernizovana’ verzija igre doneti neželjene promene, slično onome što se desilo sa Dead Space 3. Na sreću, recenzije su sada dostupne i izgleda da je tim u EA Motive isporučio upečatljivo i verno prepričavanje.

Danas je objavljeno otprilike 50 recenzija pre objavljivanja za Dead Space Remake, a mnogi hvale igru zbog njenog grafičkog remonta i podešavanja gejmpleja kako bi se osvežilo iskustvo. Po većini recenzija, ovo je zvezdani rimejk kultnog klasika, tako da ako ste se nadali da ćete videti povratak Dead Space-a ili nikada niste imali priliku da igrate originalnu igru, čini se da je sada odličan trenutak da uskočite.

Na Metacritic-u, Dead Space Remake trenutno ima ukupnu ocenu 89, baš kao i na Open Critic-u, što ga čini jednim od najbolje ocenjenih izdanja godine do sada, nadmašujući druge velike naslove poput Fire Emblem Engage i Forspoken.

Dead Space Remake izlazi danas, 27. januara, za PC, Xbox Series X/S i PlayStation 5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top