PC

Forza Motorsport navodno odložena za drugu polovinu 2023. godine zajedno sa Starfield

FOTO: Turn10

Iako je Microsoft prvobitno najavio planove za lansiranje Forza Motorsport u prvoj polovini 2023. godine, nedostatak datuma objavljivanja u videu objavljenom tokom nedavnog Developer Direct stream-a podstakao je glasine o odlaganjima.

Prema reporteru igara, Džefu Grubu, više izvora mu je reklo da će Forza verovatno skliznuti u drugu polovinu godine. S obzirom da datum objavljivanja varira, Turn 10 nije objavio datum za igru tokom emisije ove nedelje, već se odlučio za jednostavan prozor za izdavanje 2023. godine

Ako Forza propusti prvu polovinu godine, onda bi umesto toga mogla da stigne u Q3, stavljajući je negde između jula i kraja septembra.

Postoje i glasine da bi još jedna velika Xbox ekskluziva mogla biti odložena kasnije tokom godine – Starfield. Trenutno, Bethesdin predstojeći naučnofantastični RPG takođe nema datum objavljivanja, iako se govori o tome da će Starfield dobiti sopstveni Developer Direct stream u ne tako dalekoj budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top