PC

Procureo gejmplej za Horizon Forbidden West multiplejer

FOTO: Sony

Čini se da su neki snimci alfa gejmpleja za Horizon Forbidden West multiplejer igru procurili onlajn. Prema izveštajima, ovaj snimak gejmpleja je iz alfa verzije dostupne tokom 2020. godine.

Pošto je ovo alfa snimak igranja, očigledno ne predstavlja kvalitet finalnog proizvoda. Ipak, može vam dati predstavu o njegovoj umetnosti i vizuelnom stilu.

Iz onoga što možemo da vidimo, ova igra za više igrača će imati umetnički stil sličan Fortnite-u (slika ispod). Drugim rečima, za razliku od Horizon igara za jednog igrača, imaće grafiku u obliku crtanog filma.

Guerilla Games planira da objavi Horizon Forbidden West Multiplayer i za PS5 i za PC. Takođe možemo pretpostaviti da gledamo na istovremeno izdanje. Ili je barem to ono što je Sony u prošlosti podrazumevao za specifične/multiplejer igre.

Snimak gejmpleja se može naći na Redditu, ukoliko post nije uklonjen nakon pisanja ovog članka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top