PC

Starfield je igriv od početka do kraja

Posted on

FOTO: Bethesda

Dok je dobar deo Xbox-ove nedavne Developer Direct prezentacije bio fokusiran na Redfall, druga velika igra developera Bethesde za 2023. godinu, Starfield, je nažalost izostala. Iako je datum izlaska igre još uvek misterija, nedavno smo saznali da je igra zaista kompletna, u smislu da se može igrati od početka do kraja.

Višestruki razvojni izvori su nedavno rekli za Windows Central da se Starfield može igrati u potpunosti, od otvaranja igre pa sve do završetka. U ovom trenutku, developeri su prvenstveno fokusirani na poliranje i ispravljanje grešaka, a datum objavljivanja još nije određen.

Starfield nastavlja da koristi Bethesdin Creation Engine, a igra ima brojne komplikovane mehanike u sebi. Sve od svemirskih putovanja, brodogradnje i proceduralno generisanih planeta do naseljavanja univerzuma, do razgranatih narativa i još mnogo toga.

Zbog ovih sistema koji se preklapaju, postoji ogroman potencijal da se greške pojave u mnogim oblastima igre. Čini se da se Bethesda nada da će poboljšati Starfield kako bi izbegla neke probleme koji su primećeni prilikom lansiranja prethodnih naslova, kao što su Fallout 4 i Skirim.

Poslednje zvanično ažuriranje za Xbox tvrdilo je da će Starfield biti lansiran u prvoj polovini ove godine. Međutim, nedavne glasine su tvrdile da će igra biti pomerena kasnije tokom godine. Uskoro bi trebalo da dobijemo više zvaničnih vesti o razvoju Starfield.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version