Filmovi-Serije

Treća epizoda The Last of Us sa sobom nosi novi rekord gledanosti i izmene u priči

FOTO: HBO

HBO je danas otkrio da je gledanost za njegovu novu seriju – The Last of Us – ponovo značajno porasla sa nedavnim izdanjem treće epizode. Od objavljivanja prve epizode ranije ovog meseca, The Last of Us već privlači veoma velike brojeve za HBO, sa serijom koja zaostaje samo za House of Dragon po gledanosti. I dok nova epizoda nije gurnula The Last of Us iznad GoT spin-offa, ona nastavlja da pokazuje koliko ova adaptacija video igre dobija na značaju.

Kako je otkriveno u novom saopštenju za javnost danas, HBO je podelio da je treća epizoda The Last of Us dovela 6,4 miliona gledalaca tokom svoje premijere u nedelju uveče. Ovo ukupno je povećanje od 12% u poređenju sa epizodom 2, koja je zauzvrat zabeležila skok od 37% u poređenju sa pilotom. U suštini, sve više gledalaca gleda The Last of Us na nedeljnoj bazi sa svakom novom epizodom koja stigne. Pored toga, kada se računaju pregledi preko drugih platformi, The Last of Us sada broji prosečnu publiku od preko 21 milion.

Slede spojleri

Epizoda 3 u The Last of Us primarno se fokusira na likove Bila i Frenka. Bil je lik koji na kraju prenameni svoj komšiluk kao odbranu od zombija kada epidemija počne. Na kraju, Frenk nailazi na Bilov “grad” koji je on postavio da njih dvoje razvijaju vezu. Ostatak epizode ​​zatim istražuje Billovu i Frankovu romansu u periodu od više godina.
Bez previše spojlera, priča se u seriji odvija potpuno drugačije u odnosu na onu u video igri, pošto su ovde obojica živi.

Ova promena je, uz još neke, odlično prihvaćena od strane fanova, koji treću epizodu serije nazivaju najboljom u istoriji televizije. Najbolje je da sami pogledate i date svoju procenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top