PC

Redfall će za singlplejer zahtevati stalnu internet konekciju

FOTO: Arkane

Redfall bi trebalo da bude prvo veliko AAA izdanje za Microsoft ove godine. Razvijen od strane Arkane Studios, kooperativni lov na vampire obećava uzbudljivu avanturu sa sličnim nivoom kvaliteta koji fanovi očekuju od renomiranog developera.

Sa online aspektima Redfall-a, mnogi su bili znatiželjni da li bi Arkane Studios posvetio manje pažnje oflajn igranju. Iako se ovo ne čini verovatnim, nove informacije bi mogle biti zabrinjavajuće za Redfall.

Kako je primetio Emopulse, Redfall će takođe zahtevati aktivnu internet vezu za iskustvo za jednog igrača.

To znači da korisnici bez internet veze ne mogu da igraju igru. U slučajevima kada je internet veza privremeno nedostupna, Redfall takođe neće moći da se igra dok se veza ne uspostavi.

Igre samo na mreži nisu nov koncept. Ranije su se neke igre sa značajnim aspektom za više igrača uvek oslanjale na aktivne internet veze. Međutim, Redfall dolazi od developera koji je specijalizovan za singlplejer igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top