PC

Nije prevara? Konačno objavljen gejmplej video za nedavno odloženi MMO The Day Before

FOTO: Fntastic

Developer sve kontroverznijeg MMO-a The Day Before konačno je objavio obećani gejmplej video, nedelju dana nakon što je odložen pod, po nekima, sumnjivim okolnostima.

Fntastic je prošle nedelje odložio drugu najtraženiju igru na Steam-u za osam meseci, nakon što je tvrdio da je iznenađujuće potraživanje autorskih prava na ime igre.

Fntastic je tvrdio da je „dugački video snimak gejmpleja“ koji je već neko vreme obećan takođe odložen. Međutim, nakon kritika fanova – koji nisu videli značajan video o igri od 2021. godine, čak i nedeljama pre njenog navodnog datuma izlaska – video je konačno objavljen.

Fntastic je sada objavio novi trejler za svoj MMO u Unreal Engine 5, The Day Before, koji prikazuje 10-minutni snimak igranja. Ovaj video će vam dati uvid u grafiku i mehaniku igranja igre.

Dan pre je novi survival MMO u otvorenom svetu koji se odvija u smrtonosnoj, postpandemijskoj Americi preplavljenoj zaraženima gladnim mesa i preživelima koji se međusobno ubijaju radi hrane, oružja i automobila.

Igra ima za cilj da bude ukrštanje između The Last of Us i The Division. Štaviše, imaće PvP i PvE elemente, koji će vas suprotstaviti sa drugim igračima i usput protiv zombija koji se nazivaju zaraženi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top