Mobile

Sims 5 neće biti MMO, ali ima multiplejer

FOTO: EA

Otkriveno je još nekoliko detalja o The Sims 5 iliti Project Rene, a developeri ne žele da se fanovi singlplejer igara osećaju nesigurno u vezi sa funkcijama igre za više igrača.

„Jedna stvar koju treba imati na umu je da Project Rene nije MMO“, rekao je direktor igre Grant Rodiek u strimu Behind The Sims. “To nije ovaj javni, zajednički prostor gde je sve što radite uvek sa drugim ljudima. Možete da igrate sami, pod svojim uslovima, a onda opet, kada želite pod vašim uslovima, možete da pozovete druge da dođu i igraju sa vama. To je struktura kojoj težimo, i mislimo da je to zaista kul i savršeno za Sims.”

Projekat Rene je još uvek u ranoj fazi razvoja, i dok su neki igrači već na gejmplej testovima i daju povratne informacije, Rodiek tvrdi da je još uvek daleko od izlaska. Više testova će biti pokrenuto u budućnosti kako bi igrači mogli da daju povratne informacije o igri, a videćemo „uskoro više detalja o tome“.

Igra je takođe postavljena da bude višeplatformska, a Rodiek kaže da postojanje mobilne verzije neće dovesti do “zaglupljivanja” PC iskustva, kao što su se neki fanovi plašili. PC će pružiti „istinsko, bogato iskustvo na koje ste navikli. Ali onda, u pokretu, možete da zgrabite svoj telefon i možda je to drugačije iskustvo, možda hvatate arhetipove, unapred birate šablone ili preuzimate stvari koje već ste stvorili“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top