PC

The Last of Us Part 1 odložen za PC, izlazi 3 nedelje kasnije

FOTO: Naughty Dog

The Last of Us Part 1 na PC-u je odložen i dolazi nekoliko nedelja kasnije, objavio je Naughty Dog.

PC verzija The Last of Us rimejka, developera Naughty Dog, prvobitno je trebalo da bude objavljena 3. marta, ali je sada odložena do 28. marta, očigledno zbog poliranja. Studio kaže da će dodatno vreme pomoći da se PC port igre „bude u najboljem mogućem obliku“. Evo izjave koju je Naughty Dog danas podelio na Twitteru:

„Ovih dodatnih nekoliko nedelja omogućiće nam da obezbedimo da ova verzija The Last of Us bude u skladu sa vašim i našim standardima. Tako smo uzbuđeni što donosimo The Last of Us Part 1 na novu platformu, dosežući nove igrače koji se vraćaju na Džoelovu i Elinu nezaboravnu priča o preživljavanju, i nadamo se da ćete se i dalje radovati njenom izdanju za PC 28. marta.“

Last of Us franšiza je doživela ogroman porast pažnje od debija HBO adaptacije, što je rezultiralo porastom prodaje za 322% za PS4 remaster i za 238% za PS5 remake. Naughty Dog nesumnjivo želi dobrodošlicu za još više igrača uz The Last of Us Part 1 na PC-u, ali zvuči kao da mu treba malo više vremena kako bi sve valjalo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top