PlayStation 5

Wolverine igra će izaći godinu dana nakon Spider-Man 2

FOTO: Insomniac

Insomniac je bio veoma zauzet otkako se zvanično pridružio Soniju pre nekoliko godina. Do sada je kompanija isporučila ekspanziju za Spider-Man iz 2018, novu Rachet & Clank igru i na putu je da objavi Spider-Man 2 kasnije ove godine. Kako se ispostavilo, Insomniacov drugi Marvel projekat, Wolverine, možda nije previše zaostao.

Insomniac je otkrio vrlo malo o svojim planovima za Wolverine. Međutim, prema insajderu Džefu Grubu, studio cilja na izdanje 2024. godine, a takođe je podeljeno nekoliko drugih detalja o igri.

Wolverine će se odigravati pre nego što se lik pridruži X-Men grupi. Takođe se tvrdi da će igra imati otvorene oblasti mape, ali ne i otvoreni svet koji se može u potpunosti istražiti kao što smo videli u Spider-Man igrama.

Takođe se sugeriše da Insomniac možda gradi sopstveni mali zajednički univerzum, iako ne očekujemo da ćemo videti heroje Spider-Man i Wolverine kako se direktno ukrštaju, možda će biti gostujućih događaja za oba heroja u njihovim igrama. Vredi napomenuti da iako bi ovo moglo biti tačno, Insomniac je ranije izjavio da neće pokušavati da imitira MCU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top