Vesti

Naredna Sonic igra će imati manje nostalgije

FOTO: Screenshot

Nakon dugog perioda razvoja, Sonic Frontiers je konačno izašao krajem prošle godine na pozitivan odgovor i od strane kritičara, ali posebno od tvrdokornih Sonic fanova. Uz to, igra nije savršena i tako je direktor igre već izložio neke od mnogih promena koje se razmatraju za njihov sledeći naslov nakon povratnih informacija fanova.

Morio Kišimoto, direktor igre za Sonic Frontiers, bio je prilično aktivan na Twitteru, odgovarao je fanovima i iznosio neke od svojih misli nakon uspešnog izdavanja Sonic Frontiersa. Iako ne konkretno, već znamo dosta o tome šta da očekujemo od Sonica – i čini se da je sve pozitivno.

Kako je preveo i uporedio TailsChannel na Tumblr-u, prema Kišimotu, nakon fokusiranja Frontiers-a isključivo na junaka Sonika, sledeći veliki korak za ovu novu generaciju igara je da se u miks dovede više likova koji se mogu igrati. Ovo će se već dogoditi sa Frontiers-om putem budućeg besplatnog ažuriranja, ali to što je bliže povezano sa pričom biće uzbudljivo videti.

Govoreći o priči, Kišimoto je tvrdio da Frontiersova priča nije ispričana na najbolji mogući način, pa je plan za buduće nastavke da se „još više pažnje posveti scenariju i priči, i da se uđe dublje u likove“.

Borba u Frontiers-u je bila prilično pojednostavljena i zato je uzbudljivo čuti da je borba još jedan aspekt na kojem tim planira da radi za sledeću igru. Međutim, možda najzanimljivija informacija objavljena je činjenica da nakon povratnih informacija fanova, Kišimoto i tim planiraju da stave mnogo manje pažnje na ponovnu posetu starijim zonama, umesto da se fokusiraju na originalnije nivoe, što znači i manje nostalgije za fanove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top