Vesti

Otkazana Titanfall igra je trebala imati junake iz Apex Legends

FOTO: Respawn Entertainment

Prošle nedelje, EA je navodno otkazala novu Titanfall igru za jednog igrača, za koju se priča da Respawn razvija (odnosno razvijao) već duže vreme. Kako se ispostavilo, ovaj naslov neće biti Titanfall 3 kojem smo se nadali, već se više oslanjao na Apex Legends stranu stvari dok je mešao neke elemente koje su igrači voleli u igrama Titanfall.

Prema Džefu Grubu o Giant Bomb-u, otkazana igra je trebala Apex Legends pretvoriti u „platformu“, gde igra za više igrača koegzistira pored iskustava za jednog igrača, slično kao što Call of Duty upravlja svojim godišnjim kampanjama i Warzone modom.

Igra, koja je navodno interno poznata kao Titanfall Legends, uvek je bila planirana da se u velikoj meri poveže sa Apex Legends. Očigledno, igra bi uključivala igrače koji preuzimaju ulogu Ramparta, Apex lika. Kao Rampart, naišli biste na BT iz Titanfall 2 i potrošili biste kampanju na nadogradnju BT-a da biste se suočili sa većim izazovima kako je priča napredovala.

Mehanika poput trčanja po zidu, i sami Titani bi se vratili ovde, sa Apex Legends likovima koji se pojavljuju u celoj priči.

To je ideja koja bi kapitalizovala popularnost Apex Legends-a, ali na kraju nije mogla biti ostvarena. Možda će Respawn jednog dana ponovo pokušati sa ovom idejom, ali za sada izgleda da uskoro neće biti novog Titanfall sadržaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top