PC

Ubisoft navodno otkazao Watch Dogs multiplejer igru

FOTO: Ubisoft

Nedavno smo saznali da je Ubisoft otkazao brojne nenajavljene projekte, od kojih su neki bili drugačiji pristupi Battle Royale formuli. Prema nedavnom curenju, jedan od ovih otkazanih projekata bila je nova Watch Dogs igra.

Glasine koje se proširile internetom ove nedelje tvrde da je Ubisoft radio na igrici Watch Dogs battle royale, ali ovde je preokret formule u tome što je bila fokusirana na stealth elemente. Kao Watch Dogs igra, igrači bi pokušavali da se stope sa NPC-ovima u okruženju kako bi izbegli da ih drugi igrači uhvate.

Dok pokušavate da se maskirate kao NPC da biste izbegli otkrivanje, takođe biste morali da skupljate loot u Watch Dogs verziji Tokija. Kada biste se pripremili, onda bi krenuli u ofanzivu i lovili druge igrače koji se kriju širom mape. Ulaskom u vatrenu borbu, imali biste pristup velikom broju oružja, od klasičnog DedSec pištolja za omamljivanje do smrtonosnijeg oružja.

Tim koji očigledno radi na ovom projektu od tada je prebačen na XDefiant, novu pucačinu u koju Ubisoft polaže velike nade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top