Filmovi-Serije

Imamo prve detalje za God of War TV seriju

Već više od jedne decenije Sony pokušava da svoje brojne popularne franšize za igre unese u različite medije. Konačno, počinjemo da uviđamo plodove ovog rada, sa komercijalnim uspehom filma Uncharted praćen skoro univerzalnim pohvalama i rekordnom gledanošću za HBO-ovu TV seriju The Last of Us. Još jedna velika nadolazeća emisija je Amazonov God of War – čiji su prvi detalji sada objavljeni.

U intervjuu za Deadline, predsednica Sony Pictures Television Studios Katherine Pope razgovarala je o raznim temama, od njenih prioriteta u ovoj ulozi do nedostatka striming servisa po meri kompanije Soni. Međutim, za naše potrebe, najznačajnije pitanje je bilo pitanje: „Koji je neka od vaših omiljenih Sony franšiza, naslova kojima biste ili želeli da se bavite kao izvršni direktor ili samo uživate kao obožavalac?“ na šta je ona odgovorila:

„Ovde ima mnogo zaista važnih franšiza, radimo na God of War, PlayStation naslovu, koji je još uvek u ranoj fazi. Poznajem igru prilično dobro, i tako sam impresionirana onim što već rade u smislu izgradnje tog sveta i širenja, zadržavanja svih vrednosti igre, ali i širenja tako da ako ne znate igru, to će i dalje biti zaista zadovoljavajuća predstava sama po sebi.”

Nudeći samo malo više informacija o procesu koji stoji iza ovih adaptacija, Pope je rekla: „To je uvek izazov sa prilagođavanjem franšize, mislim da ljudi nekako misle da je lakši posao razviti franšizu, ali, na mnogo načina, to je teže nego smisliti originalnu ideju jer morate znati šta je jezgro, najneverovatnije temeljne delove izvornog materijala. A onda takođe morate da znate šta neće uspeti za zabavnu TV emisiju, i zaista morate da dozvolite da to postane samo po sebi.”

Kao što je pomenuto, HBO-ov The Last of Us nije samo uspeo da bude hvaljen od strane kritike, već je i obarao rekorde levo i desno za distributera. Nadajmo se da je isto toliko pažnje i razmišljanja uloženo u God of War TV seriju.
Obzirom da je Katherine Pop na čelu razvoja God of War serije imamo visoka očekivanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top