PC

GTA V premašio 175 miliona prodatih primeraka, RDR2 dostigao 50 miliona

Čini se kao da su Rockstarove igre dostigle nivo mejnstrima koji u velikoj meri garantuje da će naslovi ovog developera biti veliki komercijalni hit. Uprkos tome što nema istu bazu igrača i istoriju kao Grand Theft Auto, Rockstarov Red Dead Redemption 2 je sada zvanično prodat u preko 50 miliona primeraka.

Take Two je nedavno održao prezentaciju za investitore na kojoj je holding kompanija otkrila da je Red Dead Redemption 2 iz 2018. konačno prodat u preko 50 miliona primeraka, što ga čini osmom najprodavanijim igrama svih vremena. Ukupno, Red Dead Redemption franšiza je sada prodata u ukupno 70 miliona primeraka – impresivan podvig za serijal koji se sastoji od samo dve igre.

Naravno, gigant poznat kao GTA V nastavio je da se prodaje kao da nije izašao pre skoro jedne decenije, jer je on sada zvanično prodat u preko 175 miliona jedinica – zadržavši svoju drugu poziciju na podijumu za rekordnu prodaju igara (samo iza Minecraft-ove ogromne prodaje od 238 miliona primeraka) .

Pošto je Grand Theft Auto VI još uvek daleko, biće zanimljivo videti da li će GTA V uspeti da dosegne 200 miliona jedinica do trenutka kada njegov nastavak konačno bude objavljen. Štaviše, sa 3. Red Dead Redemption igrom nigde na vidiku, sasvim je moguće i verovatno da će RDR2 završiti svoj vek u 5 najprodavanijih igara svih vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top