PC

Atomic Hearts sistemski zahtevi otkriveni – neće vam trebati sci-fi mašina

FOTO: Studio Mundfish

Atomic Heart je nova igra koja će biti objavljena kasnije ove godine i nadamo se da će visoko rangirati među najboljim igrama 2023. godine. U susret izlazu lepo je videti da su sistemski zahtevi relativno blagi. Čini se da je dosadašnja pucačina lepa mešavina Fallout i Bioshock serijala, anešto starije verzije računara za igre bi trebalo da mogu da je pokrenu bez većih problema.

Prema minimalnim zahtevima Atomic Heart-a, biće vam potreban GPU sa 4 GB VRAM-a. Dakle, neće vam trebati vodeća grafička kartica za pokretanje ove FPS igre, skoro svaki GPU iz poslednjih nekoliko godina bi trebalo da može da pokrene igru bez mnogo problema.

Pogledajte 8 minuta gejmpleja iz Atomic Heart

Što se tiče procesora i RAM-a, Intel Core i5 4460 ili nešto oko toga bi trebalo da radi posao, zajedno sa najmanje 8 GB RAM za pokretanje igre. Ali ovo je za minimalne specifikacije ako želite da poboljšate vizuelne efekte i performanse, morali biste da potrošite malo više, ali to nije neophodno.

Atomic Heart intrigira igrače godinama, otkako je akciona avantura FPS RPG sa alternativnom istorijom prvi put najavljena još 2018. godine. Od tada su vesti o igri bile prilično sporadične, iako je krajem prošle godine objavljeno da je igra dolazi u februaru. Skoro mesec dana pre lansiranja, Atomic Heart je postao zlatni i igra dolazi za oko desetak dana, odnosno 21. februara.

Sistemski zahtevi glase

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top