PlayStation 5

Najavljen Cities: Skylines Remastered

FOTO: Paradox

Jedna od boljih praksi kojima smo bili svedoci tokom ove najnovije generacije konzola je spremnost developera i izdavača da ponude besplatne next-gen nadogradnje za mnoge već postojeće naslove. Najavljeno je da će uvek popularni simulator izgradnje grada Cities: Skylines dobiti remaster za PS5 i Series X/S – i biće besplatan za postojeće vlasnike.

Objavljujući na svojoj veb stranici, izdavač Paradox Interactive je zvanično predstavio Cities: Skylines Console Remastered. Opisan kao „poboljšano iskustvo igrača za Playstation 5 igrače i igrače Xbox Series X/S“, ovaj remaster sa sobom donosi mnogo više od jednostavnog povećanja rezolucije, naime:

  • Alat za brzi izbor
  • Poboljšanja korisničkog interfejsa (kao što su precizno postavljanje, indikator udaljenosti i ažurirane opcije snimanja)
  • Novi panel za kontrolu uslova sredine (prilagođavanje doba dana, kiše, magle i boja okoline)
  • Map Editor
  • Sveukupno povećanje grafičkih performansi za one koji stvaraju veće gradove

Kao što je pomenuto, već postojeći vlasnici će dobiti ovu nadogradnju besplatno, međutim, vredi napomenuti da će ovaj remaster biti samostalan, što znači da će zaista u potpunosti iskoristiti hardver trenutne generacije.

Remaster bi trebalo da stigne 15. februara, što znači da fanovi neće morati dugo da čekaju da se dočepaju ove nove verzije Cities: Skylines.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top