PC

Resident Evil 7 je mogao biti potpuno drugačiji – sličan kao RE6 i Leon S. Kenedi kao protagonista

FOTO: Capcom

Slobodno se može reći da je Resident Evil serijal na vrhuncu svoje popularnosti. Capcom je izmenio formulu i počeo da radi rimejk izdanja starijih ostvarenja (uskoro očekujemo RE4 Remake), što se pokazalo odličnom potezom.

Ključni momenat bila je promena formule sa Resident Evil 7 Biohazard, nakon promašaja sa šesticom Capcom je napravio potpuni zaokret. Praktično bez zombija, više napetosti, perspektiva prvog lica, bolje napisani negativci i sveukupno pravo horor iskustvo.

Resident Evil 7 je primio gomile pohvala i odlično se prodaje i danas, ali saznajemo da je igra mogla izgledati potpuno drugačije, odnosno mogla je ići istim stopama kao omraženi Resident Evil 6

Insajder industrije „Dusk Golem“ je podelio neke detalje i snimke ekrana za ranu verziju Resident Evil 7. Prema Dusk Golemu, Resident Evil 7 je prvobitno trebalo da ima perspektivu iz trećeg lica, i uključuje Leona S. Kenedija i Šeri.

Resident Evil 7 bi imao sličan način gejmpleja kao prethodne Resident Evil igre. Igra bi se odigravala u gradu, inspirisanim Venecijom. Štaviše, imao bi trenutke „izbora“ u kojima se vreme usporava (Quick Time) i imaćete period da napravite neku vrstu izbora.

Da budemo iskreni, prilično smo zadovoljni kako je Resident Evil 7 ispao. Iako nije imala nijednog od naših omiljenih likova, bila je to odlična igra. Takođe je vratio serijal u pravi „horor“ stil.

U svakom slučaju, zaista je super gledati snimke ekrana iz starijih / otkazanih Resident Evil projekata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top