PC

Razvoj Alan Wake 2 ide odličnim tokom!

FOTO: Remedy

U 2021. godini, Remedy je potvrdio da će njegov sledeći veliki projekat biti Alan Wake 2, a tim se konačno vratio svojoj horor franšizi nakon više od decenije. Nismo čuli mnogo o igri do 2022. godine, ali izgleda da je na pravom putu za planirani datum izlaska 2023., pošto su developeri dostigli novu prekretnicu.

Kao deo Remedijevog najnovijeg izveštaja investitora, studio je ponovo otkrio da je „Alan Wake 2 u punoj produkciji“. Izvršni direktor Remedija, Tero Virtala, takođe je dodao da se igra može „igrati od početka do kraja“, što predstavlja prilično veliku prekretnicu u razvoju.

Sa igrom koja se sada može igrati, tim će se uključiti u balansiranje i ispravljanje grešaka, a takođe će vršiti prilagođavanja gde god smatra da je prikladno kako bi dopunio proizvod. Alan Wake 2 još uvek nema konačni datum izlaska, ali igra cilja na lansiranje tokom 2023. godine. Ako bismo morali da pogađamo, ovu igru bismo očekivali negde tokom četvrog tromesečja.

Iako Alan Wake 2 dobro napreduje, Remedy je takođe primetio da Alan Wake Remastered još uvek nije prodao dovoljno kopija da bi generisao naknade za studio. Prodaja bi ipak mogla da poraste kada počne marketing za Alan Wake 2, jer će novi igrači i igrači koji se vraćaju tražiti da prođu kroz prvu igru u pripremi za nastavak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top