Vesti

Apex Legends slavi 4. godišnjicu, novi apdejt donosi sistem klasa i Team Deathmatch mod

FOTO: Respawn Entertainment

Apex Legends ovog meseca slavi svoju četvrtu godišnjicu i da bi obeležili tu priliku, EA i Respawn su upravo predstavili najveće ažuriranje igre ikada. Apex Legends: Revelry je od sada dostupan na svim platformama, praveći izmene i ažuriranja u praktično svakom aspektu igre.

Revelry ažuriranje uključuje prošireno iskustvo za nove igrače, potpuni rebalans liste Legendi, novi sistem klasa i naravno, Team Deathmatch takođe konačno stiže u igru.

„Respawnova filozofija u Apex Legends uvek se odnosila na pružanje te uzbudljive takmičarske FPS borbe iz trenutka u trenutak koje su jednostavno odlične za igrače“, rekao je Steven Ferreira, direktor igre Apex Legends. „Četvrta godišnjica i lansiranje Revelry je uzbudljivo sledeće poglavlje u Apex Legends, postavljajući novu eru sa značajnim meta promenama za zajednicu koja igra godinama, dok novim igračima pruža najbolju ulaznu tačku za ulazak u Apex Games do sada .”

Kao deo Revelry, Apex Legends će remasterisati svoj sistem klasa Legendi, podelivši spisak od 23 legende na nove uloge, uključujući Assault, Skirmisher, Recon, Controler i Support, svaka sa svojim posebnim pogodnostima kako bi se svaka klasa osećala uticajnije u meču . Novo iskustvo igrača kroz sistem Orientation Match pružiće onima koji su novi u Apex Games-u mogućnost da nauče osnovnu mehaniku kroz mečeve sa botovima i drugim novim igračima.

Apex Legends je dostupan besplatno za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch i PC. Revelry ažuriranje je sada uživo i dostupno svim igračima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top