Vesti

Ubisoft će biti na E3 2023

FOTO: Ubisoft

Ubisoft je potvrdio da namerava da prisustvuje obnovljenom E3 sajmu u Los Anđelesu ove godine, „ako se događaj dogodi“.

Govoreći tokom razgovora o zaradi, izvršni direktor kompanije Iv Gimo je rekao: „Ako se E3 desi, mi ćemo biti tamo i imaćemo mnogo stvari da pokažemo.

Nije jasno zašto je Guillemot aludirao na očiglednu neizvesnost oko ovogodišnjeg E3 koji se održava.

Detalji o obnovljenom formatu E3 za 2023. godinu, u kojem će se odvojeni poslovni i potrošački događaji podeliti između četiri dana u junu, otkriveni su krajem prošle godine.

A upravo prošlog meseca, novi organizator E3 ReedPop otkrio je da je dobio „ogromnu količinu interesovanja“ od mnogih „najvećih kompanija u industriji“ i da je uveren da će postava biti vredna putovanja u Los Anđeles.

Posvećenost izdavača Assassin’s Creed da podrži E3 dolazi nakon izveštaja da Sony, Xbox i Nintendo neće prisustvovati ovogodišnjem događaju. Istorijski gledano, Ubisoft je bio veliki pristalica E3 i nije propustio događaj poslednjih 20 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top