PC

Potvrđeni Resident Evil 4 Remake sistemski zahtevi

Ljubitelji horor igara su nedavno bili dobro usluženi, sa naslovima poput The Callisto Protocol i Dead Space Remake. U martu, Capcom će se vratiti u centar pažnje sa Resident Evil 4 Remake, a izdavač nas sve priprema za lansiranje otkrivanjem PC sistemskih zahteva igre.

Resident Evil 4 Remake izlazi 24. marta, obećavajući ponovo osmišljenu verziju horor klasika. Igra će uvesti neke nove mehanike koje nisu viđene u originalnoj igri, a takođe će proširiti svet igre kako bi poboljšala sekvence istraživanja i akcije. Capcom je takođe smanjio brze događaje, iako su neke QTE sekvence i dalje prisutne u rimejku.

Resident Evil 4 Remake sistemski zahtevi su malo veći od zahteva za Resident Evil 3 Remake, tako da očekujemo malo više grafičkog skoka između Remake-a 3 i 4 u poređenju sa Remake 2 i 3.

Sistemski zahtevi glase:

Minimum

  • Procesor: AMD Ryzen 3 1200 ili Intel Core i5-7500
  • RAM: 8GB
  • Grafička kartica : Radeon RX 560 ili GeForce GTX 1050 Ti

Preporučeno

  • Procesor: AMD Ryzen 5 3600 ili Intel Core i7 8700
  • RAM: 16GB
  • Grafička kartica: Radeon RX 5700 ili GeForce GTX 1070

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top