PC

Amazon Games se udružuje sa MMO veteranima za izdavanje Throne and Liberty igre

FOTO: NCSoft

Dok se Amazon malo mučio na strani razvoja igara, kompanija je bila mnogo uspešnija u izdavaštvu. Amazon Games je već imao jedan izuzetno uspešan izdavački ugovor sa Lost Ark, a u budućnosti će objaviti i Tomb Raider u saradnji sa Crystal Dynamics. Sada se Amazon takođe udružuje sa MMO stručnjacima u NCSoft-u kako bi objavili svoju sledeću igru.

Amazon i NCSoft su danas objavili da će Amazon Games objaviti predstojeći MMO Throne and Liberty u Severnoj i Južnoj Americi, Evropi i Japanu. Amazon će preuzeti izdavačke dužnosti za sve glavne platforme, uključujući PC, PS5 i Xbox Series X/S. Igra će takođe podržavati crossplay.

Throne and Liberty je smešten u ogroman svet sa konstantnim promenama geografskih i ekoloških karakteristika koje menjaju tok igre. PvP i PvE borba velikih razmera je od suštinskog značaja za igru. Igrači mogu da se transformišu u životinje kako bi se vinuli kroz vazduh ili istražili morske dubine, pa čak i preokrenuli izglede bitke u svoju korist tako što će pokrenuti moćne ekološke efekte, poput pomračenja Sunca ili kišnih oluja.

Pored NCSoft-a, Amazon je najavio i ugovore o objavljivanju sa Bandai Namco Online za Blue Protocol, Crystal Dynamics za sledeću veliku Tomb Raider igru, kao i sa Glowmade i Disruptive Games za nenajavljene naslove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top