PC

Amazon Games se udružuje sa MMO veteranima za izdavanje Throne and Liberty igre

Posted on

FOTO: NCSoft

Dok se Amazon malo mučio na strani razvoja igara, kompanija je bila mnogo uspešnija u izdavaštvu. Amazon Games je već imao jedan izuzetno uspešan izdavački ugovor sa Lost Ark, a u budućnosti će objaviti i Tomb Raider u saradnji sa Crystal Dynamics. Sada se Amazon takođe udružuje sa MMO stručnjacima u NCSoft-u kako bi objavili svoju sledeću igru.

Amazon i NCSoft su danas objavili da će Amazon Games objaviti predstojeći MMO Throne and Liberty u Severnoj i Južnoj Americi, Evropi i Japanu. Amazon će preuzeti izdavačke dužnosti za sve glavne platforme, uključujući PC, PS5 i Xbox Series X/S. Igra će takođe podržavati crossplay.

Throne and Liberty je smešten u ogroman svet sa konstantnim promenama geografskih i ekoloških karakteristika koje menjaju tok igre. PvP i PvE borba velikih razmera je od suštinskog značaja za igru. Igrači mogu da se transformišu u životinje kako bi se vinuli kroz vazduh ili istražili morske dubine, pa čak i preokrenuli izglede bitke u svoju korist tako što će pokrenuti moćne ekološke efekte, poput pomračenja Sunca ili kišnih oluja.

Pored NCSoft-a, Amazon je najavio i ugovore o objavljivanju sa Bandai Namco Online za Blue Protocol, Crystal Dynamics za sledeću veliku Tomb Raider igru, kao i sa Glowmade i Disruptive Games za nenajavljene naslove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version