PlayStation 5

Dolazi Playstation prezentacija posvećena “drugoj fazi” Playstation 5 konzole

FOTO: Sony

Ranije ovog meseca, poznati insajder iz industrije Džef Grub je tvrdio da je Sony trebalo da objavi State of Play za kraj februara – i da će se potpuni Playstation Showcase održati u nekom trenutku pre E3. Pošto je State of Play došao i prošao, mnogi gledaju unapred u ovu navodno daleko veću “Playstation Showcase” prezentaciju. Grubb je sada ponudio više o događaju, tvrdeći da će on „postaviti drugu fazu Playstation 5“.

U okviru svog podkasta ‘Game Mess’, insajder iz industrije Jeff Grubb govorio je o nadolazećem Playstation Showcase-u koji je procurio, upoređujući ga sa nedavnim State of Play, rekavši: „Sam Sony čuva svoje stvarno dobre stvari za nešto drugo što se ovde dešava , čuvaju svoje dobre stvari za PlayStation Showcase koji će se desiti pre E3.”

Zanimljivo, prema Grubbu, „To je trebalo da se desi prošle jeseni, ali su oni to odlagali jer njihovi developeri nisu bili spremni, ali sada kada su ti developeri spremni, imaće ogroman šou koji će zaista postaviti temelj za drugu fazu Playstation 5.”

Playstation 5 je ušao u svoju treću godinu na tržištu i iako se čini kao da je konzola izašla tek juče, logično je da se Sony priprema za njihovu drugu fazu. Sa tako jakim početkom na tržištu, biće uzbudljivo videti šta je proizvođač konzola planirao za 2023. i kasnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top