PC

Elden Ring dobija masivnu novu ekspanziju – Shadow of the Erdtree

FOTO: FromSoftware

FromSoftware-ov briljantni open world RPG Elden Ring konačno dobija ekspanziju. Nakon meseci čekanja, prvi Elden Ring DLC je najavljen i izgleda da će biti masivan.

Nazvan Shadow of the Erdtree, novi DLC obećava „nove avanture u The Land Between“. Iako nije potvrđeno, očekuje se da će prvi DLC za ovu igru dodati novu oblast sa sopstvenom pričom, misijama, boss karakterima, oružjem i još mnogo toga.

FromSoftware je samo najavio da je DLC trenutno u aktivnom razvoju. Međutim, znamo da je proširenje u razvoju već neko vreme, a istaknuti insajder Dark Souls-a Lance McDonald prethodno je nagoveštavao impresivan obim ovog, sada predstavljenog, DLC-a.

FromSoftware nije najavio zvanični datum izlaska za Elden Ring DLC, niti platforme na kojima će biti dostupan. Iako će ekspanzija definitivno doći na Xbox Series, PS5 i PC, postoje neke brige oko verzije za konzole poslednje generacije.

Pored Elden Ring: Shadow of the Erdtree ekspanzije, studio koji stoji iza Dark Souls serijala radi na još jednoj igri – Armored Core VI: Fires of Rubicon.

Očekuje se da će više informacija biti objavljeno u narednim mesecima u vezi sa Shadow of the Erdtree, kao što su datum objavljivanja, platforme i sadržaj. Verujemo da će biti fantastičan, kao i sam Elden Ring koji je osvojio brojne GOTY nagrade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top