PC

The Crew serijal okupio preko 40 miliona igrača

FOTO: Ubisoft

Mnogi izdavači imaju svoju franšizu za automobilske trke. Playstation ima Gran Turismo, Xbox ima Forzu i Ubisoft ima The Crew – zanimljiv pogled na žanr fokusiran na održavanje akcije u pokretu u svakom trenutku kroz prilično kul mehaniku za prebacivanje vozila. Dok čekamo još vesti o nedavno najavljenom The Crew Motorfestu, Ubisoft je otkrio da su prve dve igre ukupno dostigle više od 40 miliona igrača.

Objavljujući na svom Twitteru, Stefan Belej – kreativni direktor u Ubisoft Ivory Tower – rekao je „Pre 15 godina grupa prijatelja sanjala je da kreira sopstvenu igru vožnje. Ubisoft im je verovao. Ivory je rodila #TheCrew. 15 godina kasnije 40 miliona igrača se pridružilo avanturi. Uskoro će se nastaviti sa The Crew MotorFest. Uvek verujte u svoje snove! Hvala vam svima.”

Ovo je naravno veliko dostignuće za bilo koji serijal, pa je postizanje prekretnice kao što je ova zaista vredno proslave. Uz to, vredi napomenuti da 40 miliona igrača nije jednako 40 miliona prodatih kopija.

Već godinama, Ubisoft je odlučio da se više fokusira na ukupan broj igrača koji su isprobali njihove igre, a ne na direktnu prodaju igara. To znači da bi 40 miliona moglo uključiti one koji su igrali preko usluga pretplate ili čak besplatnih vikenda.

Bez obzira na to kako su igrači dospeli u The Crew svet, 40 miliona je i dalje impresivan broj, koji je dobar znak za 3. unos u franšizi – The Crew Motorfest koji bi trebalo da izađe ove godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top