PC

Kreatori Hitman igara – IO Interactive – rade i na fantazijskoj igri

FOTO: IO Interactive

IO Interactive je nezavisan već nekoliko godina i brzo se širi kako bi preuzeo dodatne projekte. Znamo da je igra o Džejmsu Bondu u pripremi, ali IO takođe ima novi studio postavljen u Barseloni koji radi na tajnom projektu – novoj igri sa elementima fantazije.

Dok je IOI-jev fantazijski projekat procurio još 2021. godine, studio nije potvrdio njegovo postojanje do danas. Nakon što se čini da je prošlo više od godinu dana planiranja, IO sada regrutuje za Project Fantasy, sa mnoštvom otvorenih pozicija za sve, od dizajna i animacije do producenata, programera, umetnika i stručnjaka za onlajn mreže.

Slika iznad je prva konceptualna umetnost objavljena za igru. Ne odaje mnogo, ali pokazuje da je ovo fantazijska igra, tako da ćemo videti mnogo magije, zanimljivih stvorenja i različitih rasa. Liste poslova takođe ukazuju na to da je ovo onlajn multiplejer naslov ili co-op, a ne naslov za jednog igrača.

Ranije su izvori tvrdili da se na ovoj igri radilo u partnerstvu sa Xbox-om. To bi možda i dalje bilo tačno, ali ništa na stranici Project Fantasy, ili na listi poslova, to ne potvrđuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top