PC

Destiny 2 ima novi rekord po broju istovremenih igrača sa dolaskom Lightfall ekspanzije

FOTO: Bungie

Destiny 2 uživa zdravu korisničku bazu tokom čitavih 5 i više godina koliko je igra na tržištu. Ipak, najnoviji Lightfall DLC je predstavljen kao važan trenutak za Destiny – i to je naišlo na slično povećanje broja igrača u igri; gurajući naslov na novi rekord istovremenog broja igrača na Steam-u.

28. februara 2023. godine, Destiny 2 je oborio svoj rekord po broju istovremenih korisnika, sakupivši ukupno 316.651 igrača. Ovo označava prilično značajno povećanje u odnosu na prethodni rekord od 292.314 igrača, i dvostruko je impresivno kada se uzme u obzir činjenica da je prethodni rekord postavljen još u septembru 2019. godine tokom lansiranja igre Steam.

Sa objavljivanjem svake veće ekspanzije, primetili smo da interesovanje za Destiny 2 raste, sa mnogim slučajevima koji su videli igru blizu njenih brojki za lansiranje na Steamu u smislu istovremenih igrača – iako je nikada nisu nadmašili.

Da Destiny 2 dostiže nove vrhunce više od 5 godina kasnije svedoči o činjenici da je tim u studiju Bungie u stanju da nastavi da osvaja zlato iznova i iznova. Biće zanimljivo videti da li će ovaj rekord još jednom biti oboren.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top