PC

Hi-Fi Rush premašio 2 miliona igrača

FOTO: Tango Gameworks

HI-Fi Rush bi mogao biti najveće iznenađenje godine do sada, obzirom da je ekskluzivna za Xbox konzole najavljena i objavljena istog dana uz veliku pompu zahvaljujući svojoj jedinstvenoj mehanici igranja i prodornom umetničkom stilu. Nešto više od mesec dana nakon objavljivanja igra je dostigla preko 2 miliona igrača.

Objavljujući na Twitteru, zvanična Hi-Fi Rush stranica je rekla „Kakva gužva! Dva miliona igrača je uživalo u #HiFiRush-u i ne možemo vam dovoljno zahvaliti!“

Naravno, vredi napomenuti da 2 miliona igrača nije jednako 2 miliona prodatih kopija pošto je Hi-Fi Rush bio dostupan prvog dana na Xbox Game Pass servisu. Ipak, cifra je impresivna – posebno imajući u vidu da igra nije imala marketing pre objavljivanja.

Pored ove važne najave, developer Tango Gameworks je takođe objavio novo ažuriranje za igru, sa primarnim novim dodatkom koji je Photo režim gde „možete da pauzirate akciju i pozirate Chaija i njegove saveznike, a zatim uredite scenu mešavinom kadrova, filtera i efekata kamere za kreiranje savršene slike!“

Međutim, to nije sve jer je ažuriranje uklonilo gomilu grešaka, a istovremeno je napravilo manja prilagođavanja različitih aspekata igre – čiju kompletnu listu možete pronaći OVDE.

HI-FI Rush je jedinstvena igra sa jedinstvenim konceptom koji je odlično izveden i stoga nije iznenađujuće videti da je akciona igra sa ritmom prikupila veliku publiku. Nadamo se da ovo podstiče da se više igara izdaje na sličan način.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top