PC

Nvidia greškom otkrila postojanje CS:GO 2

Posted on

FOTO: Screenshot

Već godinama slušamo glasine o tome da Valve radi na novoj verziji čuvenog Counter-Strike serijala. Još 2017. smo slušali o planovima da se CSGO dovede na Source 2 endžin, a druge glasine su tvrdile da se pravi potpuno nova Counter-Strike igra. Najnovije Counter-Strike curenje dolazi sa najneverovatnijeg mesta – Nvidije.

Nvidia je bila vezana za nekoliko tačnih curenja video igara poslednjih godina, delom zbog velikog curenja GeForce Now baze podataka, koje je otkrilo gomilu projekata u razvoju u studijima širom industrije. Curenje ove nedelje je malo drugačije. U suštini, u najnovijim Nvidia drajverima, novi profili su dodati za nešto što se zove ‘csgo2.exe’ i ‘cs2.exe’, oba su označena kao Counter-strike 2 u menijima, kao što možete videti u tvitu ispod.

Gabe Follower je malo više kopao, otkrivši da su ovo novi dodaci u najnovijem drajveru i da se nisu pojavili u drugim verzijama drajvera poslednjih meseci.

Sada je važno napomenuti da ovo nužno ništa ne potvrđuje jer je Valve ozloglašen po tome što radi na mnogim prototipovima, pa čak i kompletnim verzijama igara, a zatim se predomisli i ništa ne isporuči. Imajući to na umu, ovo bi mogao biti samo još jedan slučaj da Valve eksperimentiše sa idejom.

Glasine o Source 2 verziji CS:GO traju godinama i bilo bi logično da Valve jednu od svojih vodećih igara prebaci na svoj najnoviji endžin. Uz to, CS:GO trenutno prolazi kroz nasumično oživljavanje, postavljajući nove rekorde u broju igrača više od decenije nakon objavljivanja, tako da Valve neće žuriti da izbaci nešto novo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version