Vesti

Capcom Spotlight donosi nove detalje za Resident Evil 4 Remake i druge Capcom igre

Posted on

FOTO: Capcom

Najnovija Sonijeva State of Play prezentacija pružila nam je mešovito prikazivanje igara. Otkrivanje gejmpleja Suicide Squad-a je bilo veliko razočaranje, ali Capcom-ov deo strima je isporučen, sa novim trejlerima za Street Fighter 6 i Resident Evil 4 Remake. Sada je Capcom najavio sopstvenu prezentaciju, a Capcom Spotlight će biti emitovan sledeće nedelje.

Capcom Spotlight biće emitovan uživo na YouTube-u 9. marta u 23:30 po našem vremenu. Capcom kaže da će deliti „ažuriranja i nove informacije“ o predstojećim igrama tokom strima.

Tačnije, strim će imati ažuriranja za Resident Evil 4 Remake, koji bi trebalo da bude lansiran kasnije ovog meseca, kao i Exoprimal, Monster Hunter Rise, Mega Man Battle Network Legacy Collection i Ghost Trick: Phantom Detective.

Sudeći po tekstu najave, ne izgleda da možemo očekivati veliko otkrivanje nove igre, tako da ne očekujte Monster Hunter World 2 ili nešto slično Capcomovom Dragon’s Dogma 2 otkrivanju prošle godine. Glavna otkrića će verovatno biti sačuvana za letnje događaje, kao što su E3, Summer Games Fest i Gamescom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version