PlayStation 4

Persona 6 odložena za 2023. godinu

Iako se čini kao da je juče izašla, veoma poštovana Persona 5 je stara preko 6 godina, a prvi put je lansirana 2016. u Japanu (pre nego što je kasnije došla na Zapad početkom 2017.). Obzirom da je prošlo toliko vremena otkako su fanovi poslednje glavne igre željno iščekivali vesti o još uvek nepotvrđenoj Persona 6. Nažalost, možda ćete morati da sačekate još malo jer prema jednom insajderu iz industrije postoji „apsolutno nula šansi da [ Persona] 6 izađe ove godine.”

“Im A Hero Too“ je poznati insajder u industriji, posebno kada je u pitanju Persona franšiza, jer ju otkrio postojanje Persona 3 Remake-a koji je trenutno u razvoju. Na pitanje jednog obožavatelja za ažuriranje o trenutnom statusu dugo očekivane (iako tek treba da bude zvanično objavljena) Persona 6, oni su odgovorili:

„Apsolutna nula šanse da 6 izlazi ove godine. Interno je odloženo juče i postoji grubi vremenski okvir, ali ne mogu da podelim, izvini.”

Objašnjavanje potencijalnog razloga za odlaganje “Im A Hero Too“ se nastavilo, tvrdeći da bi „mogao biti da se prvo objavi rimejk ili druga igra, ali nisam upoznat sa tim informacijama. Ako će tizer biti na sledećoj Sonijevoj prezentaciji, znaću unapred i potvrditi.”

Iako su mnogi očekivali da će Persona 6 biti objavljena ove godine, obzirom da je prošlo toliko vremena od poslednje igre, razumljivo je da su neki fanovi nervozni. Uz to, ne možete žuriti sa umetnošću, tako da dok još možemo godinama da čekamo da se igra objavi, kada se pojavi, verovatno će biti vredna dugog čekanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top