PC

Insajder otkrio kako napreduje razvoj Xbox ekskluziva

FOTO: Xbox

Microsoft je dobro započeo godinu iznenađujućim izdanjem ritmičke akcione igre Hi-Fi Rush, a drugi veliki Xbox igrači kao što su Redfall i Starfield planiraju da izađu tokom narednih meseci. Uz to, još uvek postoji mnogo drugih Xbox naslova koji su duboko u razvoju – sa insajderom koji sada nudi bolji „uvid“ u to kako posao napreduje.

Endi Robinson iz VGC-a je dobro poznati insajder koji je kao deo najnovijeg VGC podkasta ponudio zanimljiv pogled na razvojni status mnogih Xboxovih najvećih naslova prve strane.

Kao što je pomenuto, već znamo da su Redfall i Starfield planirani za izdavanje ove godine. Prema Robinsonu, nakon Starfielda će biti Obsidian Entertainment’s Awoved, kao i dugo najavljivani Hellblade II: Senua’s Saga iz Ninja Theory (iako je nepoznato koji će od ova dva naslova biti prvi).

Gledajući dalje u budućnost, čini se da se problematični razvoj za Fable (nadamo se) smirio, a za igru se kaže da je konačno u punom razvoju. Nažalost, oni koji se nadaju da će uskoro čuti nešto o Perfect Dark i Everwild verovatno će biti razočarani jer prema Robinsonu ova dva naslova “nisu blizu“.

Srećom, fanovi Xbox-a još uvek imaju mnogo čemu da se raduju 2023. godine, pa se nadamo da ovi naslovi koji će se dalje razvijati neće biti prevelika stvar – čak i ako su neke od ovih igara u razvoju već duže vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top