PC

Redfall nudi crossplay između Xbox i PC platformi

FOTO: Arkane

Uglavnom, Xbox first-party naslovi uključuju crossplay kada su objavljeni i za Xbox i za PC. Međutim, s obzirom da je Bethesdin studio relativno nov za Xbox, pitali smo se da li će buduće Bethesda multiplejer igre to uključivati. Stvari su dobro krenule u tom pogledu, jer je Arkane sada potvrdio crossplay za Redfall.

Redfall izlazi u maju za Xbox Series X/S i PC, a PC verzija je dostupna preko Game Pass, Steam i Epic Games Store platformi. Što se tiče unakrsnog igranja, trebalo bi da budete u mogućnosti da se udružite sa bilo kim ko igra preko bilo koje od tih platformi. Imajući to na umu, ako imate jednog prijatelja koji je vlasnik igre na Xbox-u, jednog koji je poseduje na Steam-u i jednog koji ju je preuzeo preko Game Pass-a, svi ćete moći da igrate zajedno bez problema.

Ovo nije uvek bio slučaj, jer neke crossplay igre nude ovu mogućnost samo između konzole i jedne PC platforme. Srećom, nećemo naići na taj problem sa Redfall.

Redfall je igra fokusirana na saradnju koja se može igrati solo, ali je prvenstveno dizajnirana tako da ima do četiri igrača. Radnja se odvija u izmišljenom gradu Redfall, koji je preplavljen vampirima. U okruženju otvorenog sveta, vi i još tri igrača ćete putovati unaokolo ispunjavajući zadatke i skidajući vampirske vođe usput da biste preuzeli kontrolu nad gradom.

Redfall će biti objavljen za PC i Xbox Series X/S 2. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top