PC

Još naznaka da Counter-Strike Source 2 nadogradnja uskoro stiže

Bila je velika nedelja zbog curenja iz kompanije Valve. Pre nekoliko dana, ažuriranje Nvidia drajvera otkrilo je postojanje CSGO2.exe i cs2.exe, što ukazuje na to da je nova verzija Counter Strike-a u razvoju. Zatim je ugledni esport novinar otkrio da je Counter Strike 2 zaista u fazi testiranja i da bi beta mogla doći pre kraja meseca. Sada curenja dolaze direktno iz samog Valvea, a nove reference na Counter-Strike 2 su otkrivene u kodu za Dota 2.

Dota 2 je bio izvor mnogih curenja tokom godina, sa “rudarima” podataka koji su pronalazili reference na tekuće projekte, kao što je Half-Life VR (objavljen kao Half-Life Alyx), nova igra pod nazivom Citadel, nešto poznato kao HLX, a sada i Counter Strike 2. Kroz datamining, otkriveno je mnoštvo novih referenci na Source 2 verziju CSGO-a.

Svi dokazi dokazuju jednu teoriju koja je postavljena u izveštaju Ričarda Luisa o razvoju igre. Iako se projekat naziva Counter Strike 2 od strane raznih ljudi, ovo će verovatno biti prerada CSGO-a u Source 2 endžinu.

Šanse su da će Valve slediti sličnu strategiju prelaska Dota 2 na novi endžin. Prvo možemo očekivati Source 2 Counter Strike betu, odvojeno od glavnog CSGO klijenta. Zatim će nakon perioda testiranja, dva klijenta biti spojena i na taj način će tržište ostati u taktu i svi vaši skinovi i drugi predmeti u igri će se preneti u novu verziju.

Valve još nije ništa zvanično objavio. Međutim, samo broj curenja u prošloj nedelji čini se da sugeriše da se stvari brzo kreću i da ne bi trebalo dugo da čekamo na objavu ili da vidimo novu Source 2 verziju Counter-Strike: Global Offensive u akciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top