PC

Nove informacije upućuju da bi GTA 6 mogao izaći do kraja 2024. godine

Odavno znamo da je Grand Theft Auto 6 u razvoju i dok sami Rockstar Games tek treba da zvanično objavi detalje o igri, prošle godine je došlo do ogromnog curenja podataka koja je procurila u gomilu snimaka za GTA 6. Pošto se GTA V bliži svojoj 10. godišnjici, mnogi fanovi su željno iščekivali najavu i objavljivanje nastavka igre. Međutim, prema jednom insajderu, možda ćemo čekati još skoro 2 godine.

Insajder iz industrije fokusiran na Rockstar, Tez2 je nedavno izašao na GTA forume da ponudi ažuriranje razvoja Grand Theft Auto 6, rekavši:

„Njihov cilj je da igra izađe za praznike 2024. godine. Datum je pomeren više puta u poslednjih nekoliko godina. Nažalost, to bi moglo da sklizne i na početak 2025. godine.

Nudeći svoj urednički članak o ovom pitanju, Tez2 je tvrdio da „ja lično vidim da je najava planirana ove godine. Mislim da više rukovodstvo nije u poziciji da dalje odlaže za praznike 2025/2026. Rezanje više delova igre da bi se upakovali u DLC za kasnije objavljivanje može biti [više] održivo za menadžment nego dalje odlaganje.”

Ne može se poreći da će, kada GTA 6 konačno bude objavljen, to biti događaj koji će prelomiti industriju i tako je Rockstar sigurno zaradio onoliko vremena koliko im je potrebno kako bi osigurali da sledeći GTA bude na nivou kvaliteta franšize. Čekanje na GTA 6 je svakim danom sve bolnije, pa se nadamo da ćemo ove godine videti zvaničnu najavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top