PC

Novi detalji za STALKER 2 stižu ovog meseca

FOTO: GSC Game World

Prošlo je dosta vremena otkako smo poslednji put imali ažuriranje za Stalker 2: Heart of Chornobyl, ali to će se uskoro promeniti. Raspored GDC 2023 počinje da se otkriva, a STALKER 2 će se zaista pojaviti.

Samo mali detalj. U tekstu nije greška što je napisano Chornobyl. Developer je promenio deo u nazivu same igre, sa Chernobyl na Chornobyl, jer je to Ukrajinski naziv regije i događaja po kojem je bazirana igra.

Kako je primetio TechPowerUp, Nvidia održava sesiju na GDC-u kasnije ovog meseca sa Antonom Rjabčukom iz GSC Game World-a, 3D animatorom. Sesija će uključiti ekskluzivan pogled na igru.

Kako se čini, GSC Game World se udružio sa Nvidijom tokom razvoja i koristio Omniverse alate kao što je Audio2Face AI SDK. Obzirom na ovo partnerstvo, možda ćemo na kraju videti funkcije poput DLSS implementirane u igri.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl bi trebalo da se objavi na PC-u i XboX Series X/S negde ove godine, ali tačan datum još nije objavljen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top