Nintendo Switch

Objavljen demo za Bayonetta Origins

FOTO: Platinum Games

Mnogi fanovi su ostali iznenađeni najavom Bayonetta Origins: Cereza ​​and the Lost Demon jer se čini da se dosta razlikuje od glavnih stavki u franšizi. Ako još uvek niste sigurni šta da mislite o predstojećem naslovu, sada je objavljen demo koji vam omogućava da iskusite prva dva poglavlja igre.

Objavljujući na Twitteru, zvanična Nintendo stranica je rekla “Započnite svoju Bayonetta Origins: Cereza ​​and the Lost Demon priču … danas! Preuzmite besplatnu demo verziju da biste igrali prva dva poglavlja i preneli svoj napredak do cele igre.”

Za neupućene, Bayonetta Origins je spin-off naslov u kojem se “pridružite Cerezi i njenom demonu Cheshireu na putovanju kroz šumu punu vila u Bayonetta Origins: Cereza ​​and the Lost Demon za Nintendo Switch.”

Veoma je zanimljivo videti kako PlatinumGames preuzima potpuno novi pravac sa ovim najnovijim Bayonetta naslovom. Obzirom na to koliko se igra razlikuje od glavnih unosa, dobro je videti da je demo dostupan i da će se napredak preneti ako odlučite da kupite igru posle demoa. Bayonetta Origins: Cereza ​​and the Lost Demon izlazi ekskluzivno za Nintendo Switch 17. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top