PC

Call of the Sea je besplatan na Epic Games Store

Svake nedelje, oni sa Epic Games Store nalogom mogu da se dočepaju besplatne igre ili dve kao deo inicijative nosioca platforme. Dostupna za dodavanje u vašu biblioteku upravo sada je „priča sa drugog sveta o misteriji i ljubavi“: Call of the Sea.

Dostupna za besplatno dodavanje i tako će ostati do 16. marta, Call of the Sea je avanturistička igra u prvom licu smeštena u južnom Pacifiku 1930-ih u kojoj se istražuje bujni ostrvski raj, rešavaju zagonetke i otključavaju tajne u lovu na nestalu ekspediciju muža protagonistkinje.

Igra je naišla na topao prijem i od fanova i od kritičara po izlasku igre 2020. godine, sa posebnim pohvalama za kreativne zagonetke i impresivnu atmosferu.

Iako nije najduža igra na svetu (traja oko 6 sati), Call of the Sea nudi zadovoljavajuću mešavinu vizuelnih prikaza, priče i zagonetki, čineći igru koju vredi igrati – posebno po ceni od “besplatno”.

Call of the Sea je dostupan za dodavanje u vašu biblioteku upravo sada i ostaće tako do 16. marta

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top