PC

Crime Boss: Rockay City je Epic Games Store ekskluziva na godinu dana

Najavljena još na Game Awards 2022, Crime Boss: Rockay City je igra organizovanog kriminala koja kombinuje pucanje u prvom licu i mehaniku rata na terenu, sa glumačkom ekipom kao što su Majkl Medsen, Majkl Ruker, Deni Trejo i Kim Besindžer – da pomenemo samo neke. Dolazeći na PC preko Epic Games Store kasnije ovog meseca, potvrđeno je da je Crime Boss: Rockay City ekskluzivan za Epicovu platformu duže od godinu dana.

Digital Bros je italijanska kompanija za video igre odgovorna za brojne podružnice, uključujući poznatog izdavača 505 Games. Kao što je podelio industrijski analitičar ‘MauroNL’, Digital Bros je nedavno objavio svoje najnovije fiskalne izveštaje koji otkrivaju da će nakon lansiranja u Epic Games Store 28. marta 2023., Crime Boss: Rockay City krenuti na konzole – koji će se pojaviti nekoliko meseci kasnije u juna 2023.

Zanimljivo je (mada možda i nije iznenađujuće) da će korisnici Steam-a morati da čekaju još godinu dana nakon objavljivanja igre na konzoli, što znači da će oni koji žele da igraju igru preko Valveove platforme čekati sve do juna 2024. – 15 meseci nakon njegovog početnog izdanja.

Poslednjih godina videli smo da je stopa igara koje su ekskluzive za Epic Games Store opala – iako je jasno da je ova praksa i dalje deo Epicove strategije. Ekskluzivnost na stranu, biće zanimljivo videti kakav je prijem kod Crime Boss: Rockay City kada igra bude lansirana 28. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top