PC

CS:GO postavio novi rekord po broju istovremenih igrača

Samo prošlog meseca, pre nego što su se zagrejale glasine o CS:GO 2, videli smo novi rekord u broju igrača za Counter-Strike: Global Offensive, koji je premašio preko 1,32 miliona istovremenih igrača. Sada, nakon rastućih dokaza da je nadogradnja Source 2 na putu, novi rekord maksimalnog broja istovremenih igrača postavljen je za CSGO.

Kao što je potvrđeno na zvaničnom CS:GO Twitter nalogu, uz podršku SteamDB-a, CS:GO je premašio 1,4 miliona istovremenih igrača na Steam-u. Tačnije, 1.420.183 igrača je bilo prijavljeno na CS:GO odjednom u subotu, što je predstavljalo novi rekord za igru.

Čini se da je interesovanje zajednice za igru poraslo zahvaljujući glasinama da dolazi veliko osveženje. Pre nekoliko nedelja, ažuriranje Nvidia drajvera je otkrilo postojanje dva nova Counter-Strike pokretača, jednog sa oznakom csgo2.exe i drugog sa oznakom cs2.exe. Ubrzo nakon toga, izvori su tvrdili da će CS:GO uskoro biti ažuriran na Source 2 endžin i da će biti ažuriran novim funkcijama za povezivanje.

Datamineri su takođe otkrili da Valve priprema novi blog post za Counter-Strike vebsajt i da su dodatni nizovi koda za CS:GO na Source 2 pronađeni u okviru ažuriranja Dota 2.

Valve još uvek nije dao nikakve zvanične najave u vezi sa novim Counter-Strike sadržajem ili nadogradnjom na Source 2. Međutim, ako su prethodni izveštaji tačni, trebalo bi da dobijemo zvanično saopštenje pre kraja meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top