PC

Konami i dalje veruje da Castlevania ima potencijala, iako se trenutno ograničava na “ukrštanja” sa drugim igrama

Posted on

Dead Cells igri nisu  strani crossoveri. Međutim, mnogi fanovi su bili iznenađeni i uzbuđeni najavom da će Rogue-lite metroidvania dobiti Castlevania DLC. Sa Return to Castlevania crossover koji je sada dostupan, Konami se zvanično pozabavio budućnošću klasične franšize.

U intervjuu za IGN, izvršni direktor Konamija Tsuromu Taniguchi govorio je o tome šta bi ovaj DLC mogao značiti za budućnost franšize Castlevania koja je dugo mirovala, rekavši: „Znamo da naši fanovi uvek žele više“ i da „uzbuđenje i entuzijazam fanovi na mreži [je] zaista motivišući za [Konami].“

Govoreći o nekim od njihovih nedavnih napora, Taniguchi je rekao: „Pokušali smo da vratimo igre koje su ljudi voleli i koje su cenili sa Castlevania Anniversary Collection i Castlevania Advance Collection, takođe smo vratili Rondo of Blood i Symphony of the Night za naše Playstation fanove i na mobilnom uređaju, i pokrenuo Grimoire of Souls na Apple Arcade kako bi proslavila franšiza.“

Gledajući u budućnost, nastavili su: „Ali znamo da naši fanovi uvek žele više, a mi takođe želimo, tako da je ovu priliku da imamo ovaj neverovatan crossover sa Dead Cells-om bilo nemoguće propustiti.

Castlevania ostaje jedna od najomiljenijih Konamijevih franšiza i iako se izdavač i dalje pomalo plaši da se vrati u razvoj velikih video igara, nadamo se da će rani uspeh Return to Castlevania DLC-a pokazati koliko fanovi žele pravu novu igru u serijalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version