Vesti

Hitman serijal ide na pauzu kako bi se developer IOI posvetio James Bond igri

FOTO: IOI

Tokom čitavog svog postojanja, IO Interactive se fokusirao skoro isključivo na Hitman franšizu, a njihov skoriji projekat koji nije Hitman bio je Kane & Lynch 2: Dog Days iz 2010. Nakon što je poslednju trilogiju Hitman uspešno pretvorio u “World of Assassination“, tim u IOI stavlja Agenta 47 za sto sa papirima punim birokratije kako bi se studio fokusirao na druge poduhvate.

Glavni kreativni direktor i suvlasnik IOI-a, Kristijan Elverdam, nedavno je sastao sa Eurogamer-om kako bi razgovarao o svim temama od najranijih dana studija do najnižeg minimuma. U raspravi o Hitman franšizi, Elverdam je otkrio da će nakon najnovijeg ažuriranja Freelancer-a, Agent 47 otići na neko vreme, rekavši:

„Trenutno je velika, velika nova Hitman igra malo u pauzi jer gradimo još jednu fantaziju sa agentima koja nam takođe oduzima dosta vremena [James Bond 007]. Ali očigledno ćemo se vratiti voljenom agentu 47. On je još uvek u srcu ove kompanije.”

Iako fanovi ne bi trebalo da očekuju bilo kakav veći novi sadržaj, Hitman World of Assassination će nastaviti da se ažurira na neki način, a Elverdam objašnjava da će aktuelna Hitman igra pomoći sa daljim eksperimentisanjem i razvojem i te kako uspešne formule.

Nakon što smo uspešno zaokružili novu i ponovo skrojenu Hitman trilogiju, a zatim i dalje inovirali kako bi ih sve kombinovali u jedan besprekorni paket, logično je da bi tim u IOI želeo pauzu. Ipak, obzirom da je Hitman osnova studija, sa sigurnošću se može reći da će se Agent 47 vratiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top