PC

Nova igra kreatora Dying Light je fantasy RPG

FOTO: Techland

Techland je naporno radio na ažuriranjima za Dying Light 2 od njegovog lansiranja, ali sada je studio spreman da skrene pažnju na nešto novo. Danas je Techland objavio da je započeo razvoj nove franšize.

Idući dalje od serije Dying Light, Techland sada razvija potpuno novi serijal, koji će debitovati kao AAA akcioni RPG otvorenog sveta u fantazijskom okruženju. Kao deo najave, predstavljen je concept art koji možete pogledati gore.

Govoreći o najavi, izvršni direktor Techlanda, Pavel Marchevka, rekao je: „Naša ambicija je da uvedemo potpuno novu franšizu koja se znatno razlikuje od onoga što smo radili poslednjih nekoliko godina. Želimo da stvorimo potpuno iskustvo sledeće generacije. Novi fantazijski ep smešten u prostrani otvoreni svet, podstaknut veštinama i iskustvom koje smo stekli kao tim tokom godina, prožet novim idejama, strašću i kreativnošću.”

Brojni developeri koji stoje iza The Witcher 2, The Witcher 3, Cyberpunk 2077, Horizon Zero Dawn i drugih velikih projekata pridružili su se Techlandu da rade na ovoj igri. Međutim, za sada nisu saopšteni dodatni detalji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top