PC

Suicide Squad igra bi mogla biti dodatno odložena

FOTO: Rocksteady

Prošle nedelje je naširoko objavljeno da je igra Suicide Squad, studija Rocksteady, interno odložena nakon kritika na premijerni gejmplej. Sada se čini da Rocksteady ima problema sa odlučivanjem na novi datum, tako da bi igra mogla biti dodatno odložena.

Rocksteady još uvek nije javno najavio odlaganje za Suicide Squad, ali izvori koji razgovaraju sa Blumbergovom Džejsonom Šrajerom insistiraju da se to dešava. Iako se mislilo da će igra ipak biti objavljena krajem 2023. godine, nedostatak novog datuma otvara mogućnost da se igra pomeri dalje u 2024. godinu. Prethodno su izvori koji su razgovarali sa reporterom igara Džefom Grubom tvrdili da je odlaganje za 2024. moguće.

Rocksteady još uvek nije javno najavio odlaganje, ali pošto je zvanični datum izlaska igre još uvek određen za maj, studio nema mnogo vremena da javno objavi svoju promenu planova.

Iako bi za igru moglo doći do značajnog kašnjenja, smatra se da će se Rocksteady držati svojih planova za live service model. Poboljšanja i poliranje će doći u druge oblasti igre, ali stil igre i metode monetizacije će verovatno ostati iste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top