Mobile

Netflix će dovesti još 40 igara na svoj servis do kraja godine

FOTO: Netflix

Netflix-ova najava da će se baviti video igrama u početku je naišla na određeni skepticizam, međutim gigant za strimovanje je postigao veliki uspeh u donošenju niza velikih indie naslova na mobilne uređaje preko svoje platforme. Čini se da Netflix ima velike planove za svoju diviziju igara u 2023. godini, sa više od 40 naslova koji će biti dodati tokom godine.

Kako prenosi Gamesindustry.biz, Netflix je razgovarao sa publikacijom u vezi sa svojim tekućim i budućim planovima za nedavno formiranu diviziju za igre. Od lansiranja prve igre na usluzi u novembru 2021., ukupno 55 naslova je dodato u uslugu, uključujući TMNT: Shredder’s Revenge, Oxenfree, Moonlighter i Immortality.

Međutim, tim nije ni blizu gotovog, a gigant za strimovanje je rekao za Gamesindustry.biz da trenutno planiraju da izdaju 40 naslova tokom ove godine. Međutim, nakon 2023. godine, Netflix navodno ima ukupno 86 igara u izradi, od kojih 16 razvijaju interni studiji.

Kvalitet igara koje se dodaju Netflix-u je varirao, ali ne može se poreći da usluga uključuje dosta velikih igrača, tako da je njihovo udvostručenje prilično uzbudljivo, posebno za one koji uživaju u igranju na mobilnim uređajima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top