PC

Sea of Thieves ima isplaniran sadržaj za narednih 5 godina

FOTO: Rare

Live service igre su danas u modi, a mnogi studiji se bore da imaju hit koji bi mogao da traje deceniju ili više. Jedna igra koja je na dobrom putu do ove prekretnice je Sea of Thieves. Prvi put objavljen pre 5 godina 2018. godine, tim u Rare-u je sada zacrtao narednih 5 godina za Sea of Thieves.

Sea of Thieves slavi svoju petu godišnjicu, a tim u Rareu je nedavno objavio dokumentarac o stvaranju igre pod nazivom „Voyage of a Lifetime“. Pored dokumentarnog filma, Microsoft je objavio post na Xbox blogu sa detaljima o razvojnim iskušenjima i nevoljama ovog naslova.

Iako je samo po sebi zanimljivo štivo, zaključak posta je pokazao da Rare nagoveštava da je putovanje Sea of Thieves tek počelo, budući da je zacrtao narednih 5 godina – sa direktorom igre Majkom Čepmenom koji je rekao:

„Mislim da će 10 godina Sea of Thieves izgledati kao dugo – ali takođe ćemo trepnuti i biti tamo. I dalje mislim da ćemo imati nedovršenog posla kada dođemo do te tačke.”

Koncept Sea of Thieves pruža veliki potencijal i stoga je malo verovatno da će timu u Rare-u ponestati stvari koje bi mogao dodati igri. Biće zanimljivo videti šta su tačno planirali za narednih pola decenije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top