PC

Redfall ipak neće zahtevati stalnu internet konekciju?

FOTO: Arkane

Nedavno je Arkane Studios potvrdio da će Redfall-u biti potrebna konstantna internet veza, čak i kada se igra u režimu za jednog igrača. Ova najava je predvidljivo naišla na odbijanje. Sada, Arkane kaže da će pokušati da poništi ovu odluku.

U razgovoru sa Eurogamer-om tokom nedavnog pregleda igre, direktor Redfall-a, Harvi Smith, saosećao je sa problemima sa kojima se neki igrači suočavaju kada je u pitanju održavanje stabilne internet veze, dodajući da tim sada „aktivno radi na popravljanju toga u budućnosti“.

Da bi se preokrenuo zahtev, postoji nekoliko stvari sa kojima Arkane treba da se pozabavi. Smit objašnjava da će im trebati neka vrsta enkripcije za čuvanje napretka, verovatno da bi se izbegle modifikovane datoteke za čuvanje i varanje, kao i neki dodatni rad na korisničkom interfejsu da bi se podržao pravi način rada van mreže.

Arkane je dodao da Redfall ne uključuje prodavnicu u igrici ili bilo kakve mikrotransakcije, što odluku da se ide na uvek onlajn rutu čini malo zagonetnijom. Međutim, Arkane će prodavati niz kozmetičkih DLC-ova, od kojih su neki već uključeni u Bite Back ediciju igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top